Cégünkről

webshop készítés

Magunkról

Lehet-e egy rendszer egyszerűen csak egy termék? – Természetesen nem.

Munkánk minden mozzanatában azt igyekszünk igazolni, hogy komolyan vesszük a fenti idézet mögött rejlő igazságot, és ennek szellemében arra törekszünk, hogy levegyük az Ön válláról azt a terhet, amit az informatikai rendszerek okozta fejtörések jelenthetnek.

Ezért olyan magas szintű szakértelmet igénylő, gyorsan és egyszerűen hozzáférhető e-Commerce projektekben gondolkodunk, amelyeknek teljes élettartamát lefedik szolgáltatásaink.

Ezért olyan, a szükségleteinek megfelelő, egyéni igényei alapján összeállított rendszert vagy szükség szerint önálló, megbízhatóan működő modulokat kínálunk Önnek, amelyek akár függetlenek is lehetnek a jelenlegi implementációjától.

“Rendszerekkel kapcsolatban soha nem csinálhatunk csak egy dolgot egyszerre.”

Honnan érkeztünk?

2004-ben hangoskönyvek kiadásával és a teljes magyar kínálatot forgalmazó saját webáruházzal léptünk be az Internetes kereskedelem világába. Az akkori lehetőségek miatt saját fejlesztésű rendszerbe gondolkodhattunk csak. Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően az igényeink is nőttek, ezért váltottunk standard, a világpiacon már bizonyított Magento termékre.

A sikeres internetes kereskedéshez jelentősen több dologra van szükség mintsem csak egy szoftver. Ezért döntöttünk úgy, hogy a rendszer mellett e-kereskedelmi tapasztalatainkat is megosztjuk a hozzánk hasonló, vállalkozókkal, akik saját webáruházat szeretnének. Így született meg az IGoWeb Shop.

A Magento jelenleg a világ legdinamikusabban fejlődő nyílt forráskódú e-kereskedelmi felülete. Mára egymillió feletti letöltés, magas szintű technikai háttér, könnyű és rugalmas kezelhetőség jellemzi. Az áruházakat ügyfeleink igényei szerint tudjuk kialakítani, további felmerülő igények esetén számos modul vagy funkció kapcsolható a bolthoz. Az IGoWeb korábbi tulajdonosa a Sonore Kft. volt. A Sonore Kft ügyfelei  számára a szolgáltatást, fejlesztést továbbra is biztosítjuk: frissítések, verzió váltás, új modulok telepítése a meglévő rendszerbe, biztonsági beállítások ellenőrzése…

A Suriel Kft. a Magento Enterprise Silver partnere. magento_silverpartner

Kapcsolat:

SURIEL Informatikai Kft. – IGoWeb Division  

1131 Budapest Reitter Ferenc u. 132/C II. em 209.

Telefon: +36-1-271-0990, +36-30-566-4468

info@igoweb.hu Írjon nekünk, és szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy kérdéseire gyors, szakszerű választ kapjon.